Allt om dansen

Bildresultat för star dance swedish sport academy

Jag har fått en del frågor om dansen som jag nu tänkte svara på i ett eget inlägg. Allting började med att jag fick en förfrågan om att ställa upp som tränare. Företaget jag jobbar för heter Sweden Sports Academy. För mig var svaret ett solklart ja eftersom det känns så rätt att kombinera jobb och träning. Företaget jag jobbar för heter Sweden Sports Academy.

Som det är nu så är jag huvudtränare tillsammans med min vän Linnéa. På tisdagar har vi träning för 2-7 åringar och där dansar vi alla möjliga stilar på ett skojigt sätt. Vi ger dem en första kontakt med dansen och därav blir det ett ganska roligt dansande om ni förstår hur jag menar. Det är inte svårt att lära ut den sortens dans utan vi har mycket stöd från akademien samt att vi har varit på en utbildning för det.

De andra träningarna är på söndagar och då tränar vi barn från 7-12 år uppdelat på 2 olika grupper. Där dansar vi stilarna Street, Jazz och Fusion som är en blandning av dessa stilar. Den här dansen är svårare och kräver mycket mer av oss. Vi behöver göra egna koreografier och lära ut isolationer samt tempo. Trots svårigheterna så är det mycket givande.

Personligen har jag ingen stark koppling till dans. Jag har dansat som liten men slutade eftersom intresset inte fanns. Varför jag gör det nu är nog mest för min personliga utveckling men det är faktiskt ganska kul också. Det är helt annorlunda att vara ledare än att stå där som deltagare. Hoppas du är nöjd med svaren @ssandras ! ❤

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Kul läsning , hoppas du får en toppen bra dag<3
nouw.com/johnssons
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
iidajjohansson
iidajjohansson,
Men vad kul!! <3
nouw.com/iidajjohansson
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Ja verkligen ❤️
nouw.com/josefinnorberg
ssandraaf
ssandraaf,
Men åh visste inte ens att du var tränare, jag trodde du dansade bara sådär, Så duktig du är! <3 Och kul att veta mer, tack för du gjorde detta inlägg fina du!
nouw.com/ssandraaf
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Tack själv för idéen! 😘
nouw.com/josefinnorberg
aqvistemilia
aqvistemilia,
Såå kul att läsa ❣️
nouw.com/aqvistemilia
johnssons
johnssons,
Hoppas du får en toppen bra kväll<3
nouw.com/johnssons