Bad & tapas

Hej finisar <3 Jag har nästan avverkat en helg på jobbet nu, sista passet idag. Igår kom jag inte därifrån förrns halv 11 så idag är jag riktigt trött men det är bara att köra på för idag är en stor dag. Sista uppgiften i skolan ska in, min balklänning ska hämtas och lite jobb ikväll.

I helgen blev det mycket nöjen trots jobb. När jag precis kommit hem i fredags får jag ett samtal från Vanessa "Jag hämtar dig om en timme". Sagt och gjort, vi drog och bada och sen drog kvällen igång. 2 landade jag i min säng efter en lång kväll med härliga vänner och lite nuggets från Donken. Upp och jobba 7.30 dagen efter...

På lördagen fyllde Linnéa 20 år så det firade vi. Grattis igen <3 Vi åt god mat och efter det drog jag återigen och bada med Vanessa, det är 28 grader i sjön där vi bor så det är riktigt skönt! På kvällen åkte vi till stan och hängde med Sanna. Gårdagen spenderades på fallskärsmklubben där vi planerade mitt hopp och efter det jobb. Riktigt bra helg ändå där jag kombinerat nytta med nöje, puss.

  • Nära Nyköping

Gillar

Kommentarer

mandasdiary
mandasdiary,
Men alltså gud vad mysigt <3
nouw.com/mandasdiary
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Verkligen ❤️
nouw.com/josefinnorberg