Bästishäng och kräftor

Hej saknade ni! Det var ett tag sen sist. Jag har helt enkelt haft fullt upp med livet. I fredags jobbade jag sista passet för veckan innan jag drog hem till Julia för att sova där. Vi hade myskväll, köpte chips och dipp och kollade film. På lördagen fixade vi oss, tog lite bilder och snackade ännu mer innan mamma kom och hämtade mig.

Hemma fräschare jag snabbt upp mig innan vi åkte till min syssling i Ålberga för middag där. Det var kul för de var längesen vi sågs, dessutom är vi båda Håkan-fan haha ❤

Kom hem sent söndag morgon så var rätt så trött men vi tog ändå vårt pick och pack och åkte ut till Råby där det vankades kräftskiva hos mormor och morfar. Tycker faktiskt att det är riktigt gott med kräftor och räkor så de får de gärna bli någon mer gång i år. På kvällen skjutsade min storebror hem mig då jag ville sova i min egna säng haha.

De var min helg det. Imorgon drar en intensiv jobbvecka igång (alltid ledig måndagar) så just nu laddar jag bara upp inför det. Hoppas att ni får en bra vecka och glöm inte att vara med och tävla i veckans blogg!

  • Nära Stigtomta

Gillar

Kommentarer

carolineanette
carolineanette,
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Så härligt 😍
nouw.com/shinelikeapearl
carolineelfstrom
carolineelfstrom,
Åh mysigt, underbart att ha såna dagar tillsammans med sin bästavän <3
nouw.com/carolineelfstrom
Josefinnorberg
Josefinnorberg,