Det härliga vardagslivet

Och jag är sjuk igen hörni :( så jobbigt och frustrerande. Har haft feber i 4 dagar och dåligt samvete över att jag inte kan jobba och att jag heller inte pluggar matte nu när jag kan, ligger en hel vecka efter. För den som missat så har jag börjat läsa upp min matte på distans. Har just nu problemet att jag inte orkar sitta upp och fokusera men det kanske är rimligt.

Något man kan göra när man är sjuk iallafall är att starta en privat ig. Gjorde som en storytime där jag började berätta om Samuel och de jag lärt känna via honom. Bara hans och mina kompisar som följer och jag gillar att skriva lite ironiskt så de va en kul grej ;) Lättroad man är när man har feber, blödig e man också. Jag har gråtit hela förmiddagen åt något gammalt program på tv, hah hjälp snälla.

Idag känner jag iallafall att jag behöver frisk luft, tanken var först att ta en promenad men jag tror inte att jag kommer orka det så funderar på om Samuel vill åka på en roadtrip. Jag vill gärna åka ut till någon sjö och bara andas lite. Harmo.

  • Nära Nyköping

Gillar

Kommentarer