Fars dag

Ingen har väl undgått att det är fars dag idag? En dag förknippad med både glädje och sorg. Jag är en av de som kan se på den här dagen med glädje då jag har en pappa som finns för mig och som jag får chans att träffa varje dag. Det finns många i den här världen som inte har den möjligheten och jag vill också sända en tanke till er idag. 

Den här helgen är jag hos Edvin vilket gör att jag inte träffar min pappa idag. Jag saknar honom men i för sig saknar jag alltid pappa när jag är ifrån honom. Jag har skrivit en text till honom dagen till ära och jag hoppas att han uppskattar den.


Utdrag ur texten: "Min pappa är den bästa pappan man kan ha enligt mig. Han skojar om mycket och får ofta andra att skratta med sin underbara humor. Min pappa är min förebild. Jag gillar hans sätt att se på livet och även fast han inte alltid förstår mig försöker han ändå och han finns där för mig. Jag älskar min pappa och jag önskar att jag kunde visa det på ett bra sätt men hur gör man det? Vad kan man ge till världens bästa pappa för att han ska förstå? Jag vet inte riktigt, men jag provar med några ord. Om jag hade kunnat skulle jag vilja ge honom allt i världen, men vad är vi? Människor. Vi kan inte ge varandra allt. Vi har inte superkrafter men min pappa kommer ändå alltid att vara min superhjälte och min förebild. Jag älskar honom! ❤️"

  • Nära Flen

Gillar

Kommentarer