Första alla hjärtans dag med dig

I onsdags spenderade vi vår första alla hjärtans dag- tillsammans. Vi båda brukar ofta vara ganska slut efter långa & krävande skoldagar med höga krav men den här dagen var lugn.

Vi provade Pinchos som precis öppnat i Nyköping och när jag satt där vid bordet framför dig kunde jag inte låta bli att känna mig så tacksam över vilken fin kille jag har. Att trots att jag känner mig osäker. alltid blir trygg med dig. Du är tryggheten själv.

Det finns många som säger att det bara är dumt, att jag borde vara den tryggaste personen för mig. Men det är ju det där du får mig att känna också. Att jag vågar jobba för att bli ett bättre jag.

Efter en fin middag så bjöd du även på bio och hur kul är det inte att ha en kille som nästan blir mer exhalterad över fifty shades än en själv? I slutet där dom kör en TB till låten "Love me like you do" så var vi två som satt där och var nära till tårarna.

Jättefin alla hjärtans dag som avslutades på bästa sätt. Tack för att du är min och för att just jag får äran att älska dig,

J.

  • Nära Stigtomta

Gillar

Kommentarer

mandasdiary
mandasdiary,

Åh pinchos är så mumsigt <3

nouw.com/mandasdiary
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Verkligen ❤️
nouw.com/josefinnorberg
johnssons
johnssons,

Åh pinchos<3

nouw.com/johnssons
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
johnssons
johnssons,

Hoppas du får en toppen bra kväll<3

nouw.com/johnssons
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
lisanealjungberg
lisanealjungberg,
Åh vad härligt! Kram!
nouw.com/lisanealjungberg
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Verkligen, kram !
nouw.com/josefinnorberg