Hösttips #2

Dags för del 2 utav min lilla hösttips-serie. Den här gången tänkte jag tipsa om lite höstläsning i form av bloggar. Hoppas att du hittar någon som passar dig!

Isabella Löwengrip

Min inspirationskälla nummer 1! Jag har följt Isabella i så många år och slutar nog aldrig förundras över hennes drivkraft till saker och ting. Ett tips till dig som är intresserad av privatekonomi och kombinationen av att vara egenföretagare och småbarnsmamma.

@Juliasager

En otroligt snygg tjej från samma stad som mig. Jag gillar hennes smak när det gäller både mode och inredning. Tipsar dig som gillar inredning och mode att kolla in hennes blogg!

@fitnessmoa

En sann inspirationskälla när det både gäller träning, pepp och bra kost. Tips till dig som behöver lite extra pepp i vardagen, Moas blogg funkar alltid! Extra spännande är det att följa henne under hennes högskoletid då det snart är dags för mig att ta nästa steg i studerandet.

@sofiahagberg

Också en tjej från samma stad som mig! Jag gillar Sofias blogg då man får mycket bra tips inom mode och skönhet. Ibland även om hur man planerar bra och andra nödvändiga saker. Kolla in den här om du är mode och skönhetsintresserad!

Sådär, det var mina hösstips för denna gången! Håll utkik här nästa söndag för då kommer nästa som jag kan avslöja kommer att handla om... serier! Perfekt nu i höstmörkret, kram <3

Gillar

Kommentarer