Längesen

Elin & Emy <333

Längesen nu, mamma fortsätter påminna mig om bloggen. Tur det för jag värdesätter den högt.

Helgen som passerat har faktiskt varit lite kaos. I fredags slutade jag halv 3 men hade en hel del ärenden i stan att fixa. Jag inhandlade ett gott vin, köpte en blus, storhandlade mat med Samuel och lite sånt. Tog en dusch och gjorde mig redo för sängen. Klockan 8 började jag och Samuel meka lasagne inför att hans vän Teo skulle komma hit över helgen. Han hade kört en lång bit så klart vi ville bjuda på något. Efter det var jag helt slut faktiskt. På kvällen åkte vi förbi mina föräldrar och kikade på en ny bil hihi.

Igår så var jag väldigt hängig. Har något skit i kroppen men bara att acceptera. Har haft kontakt med min astmaläkare som sagt att ja förskola kanske inte är det optimala eftersom att jag är så infektionskänslig men vi ska göra det så bra det går för jag trivs verkligen på jobbet.

Vilade iallafall upp mig, bakade bullar och sminkade mig till hög musik. Blev hämtad av tjejerna för att åka och handla lite. Vi skulle fira mig i efterskott. Vi lagade pizza, skrattade och jag fick en jättemysig päls och choklad <333 så så tacksam!

Och idag då? Har firat min farfar som fyllt år. Världens finaste. Kan dock märka hur jobbigt jag kan tycka det är att bli utfrågad om saker. Inget illa menat men standardfrågor som ”hur går det på jobbet?” kan vara väldigt jobbiga. Kanske skriver mer om det sen.

Godnatt nu <3

Gillar

Kommentarer