Love your skin

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med http://hudvardsbutik.se/

I samarbete med hudvårdsbutik.se har jag fått hem en del produkter, varpå jag tänkte recensera tre av dem 🌸

Produkterna jag fått är av märket Dermalogica, vars vision är att leverera intelligenta produkter till intelligenta användare. Samtliga produkter är icke-komedogena, d.v.s de framkallar inte pormaskar. Dermalogica har aldrig testat och kommer aldrig att testa sina produkter på djur! 👍

Special Cleansing Gel: En tvålfri, löddrande rengöringsgel som snabbt avlägsnar make-up och smuts, utan att torka ut huden. Enkel och smidig att använda. Mycket dryg! Jag tyckte att den var väldigt skön att tvätta bort sminket med. Den kändes len, behaglig och inte alls tung på huden så som vissa produkter kan kännas. Efter att man sköljt bort den känns huden alldeles ren och len.

Multi Active Toner: Ett återfuktande ansiktsvatten i en hygienisk sprayform som både återfuktar, lugnar & balanserar huden. En produkt som gör att alla dina efterföljande produkter både verkar bättre och går ner djupare i huden. Som beskrivningen nämner så är den väldigt återfuktande. Den känns fräsch att fukta upp huden med efter några timmar med smink på. Jag har aldrig använt ansiktsvatten tidigare då jag inte förstått syftet med produkten men nu gör jag det!

HydraBlur Primer: En utjämnande primer som ger sammetslen finish på huden och håller fukthalten optimerad i flera timmar efter applicering. Hydrablur primer är en fantastisk produkt som trollar bort porer och linjer och ger ett perfekt underlag för make up. Enligt mig en skön primer som står för det den lovat.

Om ni blir sugna på att klicka hem några produkter så har jag en rabattkod till er! Med koden Josefin10 får ni 10% på alla produkter i hela butiken (förutom de på kampanj). Koden gäller till och med 30/5 kl 23.59. Happy shopping!

  • Nära Stigtomta

Gillar

Kommentarer

hannalundqviist
hannalundqviist,
Åh låter super bra!❤️
nouw.com/hannalundqviist