När orken säger nej men viljan säger ja

När jag kom hem från skolan idag kände jag direkt att nej, jag är inte redo för onsdagspasset. Tänkte att jag har huvudvärk så det kommer bara bli värre under träningen.

Gick och städade i mitt rum och medan jag höll på så kom dom här tankarna som är så himla härliga att ha! "Minns du inte hur bra du mår av träningen?" "Du är ju igång nu, du fixar det här!" "En joggingrunda klarar du allt!"

Och just ikväll är jag så himla glad över att jag lät tankarna bestämma! Jag vet inget bättre än att träna på eftermiddagen och somna trött. Träning gör min sömn mycket bättre och en stor anledning till att jag inte ville idag var pga stress, men det är ju heldumt? Träningen motverkar ju det!

Iallafall, det blev en snabb runda runt kvarteret plus mina hemmaövningar. Efter det drack jag en god smoothie och rundade av kvällen. ❤️

Nästa gång du har svårt att finna motivation till träningen, tänk då på fördelarna med den! Hur kommer det kännas när du är klar? Tänk på den där nöjda känslan som infinner sig efter ett svettigt pass, du klarade det sist så du lär klara det igen! ;)

Gillar

Kommentarer

Åsa,
Härligt Jossan att du lät de positiva tankarna ta över och du tog dig ut på en runda, starkt jobbat 😊
Kram Åsa
livetsvackrating.blogg.se
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Tack Åsa! Kram 💗
nouw.com/josefinnorberg