Nytt hår

Före - Efter

Imorse kl 10 hade jag en efterlängtad tid hos en, för mig, ny frisörsalong här i Nyköping. Jag ville bli av med det mörka i mitt hår och fräscha upp det blonda jag sparat ut. Då jag färgat håret mycket hemma så är det en väldig process att fixa till det så som jag vill ha det.

Vi började med en avfärgning som tog mycket bättre än väntat. Efter det blekte vi och gjorde en nyansering. Resultatet blev en jämn färg i hela håret. Nu blir det att köra silverschampo och hårinpackningar över sommaren då jag i augusti ska tillbaka och fortsätta slinga det. Klipptid tänkte jag också beställa i veckan tror jag. Det är som sagt en process men vi är iallafall ett steg närmare min målbild. Om ni undrar över färgen så är planerna att jag ska bli blond då jag är väldigt ljus naturligt.

5 timmar tog det och när jag var klar mötte jag upp min bror på stan. Köpte med mig lunch och sen hjälpte jag honom köpa en ny mobil, iPhone 7 blev det. Är lite avis men tänkte spara till 8an istället. Resten av kvällen har mest präglats av ångest och jag har ingen aning varför men skittråkigt är det. Vid 10- tiden fick jag nog och drog ut på en lång joggingtur. Sprang tills jag inte fick någon luft och det är precis vad som hjälper för min ångest. Blev så tacksam när jag kom hem igen över att jag har ett bra sätt att hantera min ångest på ❤️ Godnatt fina ni!

  • Nära Stigtomta

Gillar

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
hannalundqviist
hannalundqviist,
Åh så bra ditt hår blev! Ja det är ju en väldigt lång process det där med att ljusa upp håret🙊💛 så tråkigt för dig att komma hem så men tur att du har något som hjälper dig💛💛 kram
nouw.com/hannalundqviist
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Ja det är tur det, kram ❤️
nouw.com/josefinnorberg
Petrakristina
Petrakristina,
Så fint det blev😍❤
nouw.com/petrakristina
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
carolineelfstrom
carolineelfstrom,
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
annahults
annahults,
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
rockdoll
rockdoll,
så fint det blev! 😃
nouw.com/rockdoll
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Tack så mycket!
nouw.com/josefinnorberg