Önskeinlägg - Hårfärger jag har haft

Min naturliga hårfärg är orange/gyllenblond. På den högra bilden har jag använt mig av en hårinpackning med brun färg för att få bort det röda lite därav inte lika ljust.

Sommarlovet till nian fick jag nog på att ha en utstickande hårfärg. Jag ville passa in och vara som alla andra. Den meningen beskriver pretty much mina tonår. Jag färgade håret brunt och så hade jag hela nian tills dagen innan skolavslutningen då jag skulle färga utväxten. Jag hade köpt fel hårfärg och på avslutningsmiddagen kom jag dit med svart hår. Tyvärr har jag ingen vidare bra bild på det.

Under tiden som brun-/svarthårig har jag även haft både långt och kort hår. Jag är ingen mellantjej utan antingen ska det vara kort eller långt. Tycker långhårigt är snyggt men jag trivs nästan bättre i kort.

Ni som har följt min blogg ett tag har säkert skymtat denna vackra syn. Not. Jag har slutat färga utväxten brun och börjat färga den askblond istället. Helt ärligt vet jag inte hur jag vill ha mitt hår. Skulle vara kul att gå tillbaka till min originalfärg men vill inte göra en så drastisk förändring nu. Istället fortsätter jag färga ljust och en vacker dag kanske jag klipper av håret, vem vet?

Kommentera gärna om ni har någon fiffig lösning på mitt hårproblem <3

  • Nära Flen

Gillar

Kommentarer

Trisiaa
Trisiaa,
Så snyggt!
nouw.com/trisiaa
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
hrasmusson
hrasmusson,
Vinnaren av veckans blogg är nu uppe! Kika gärna in och kolla om det var du som vann<3
nouw.com/hrasmusson
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
ssandraaf
ssandraaf,
Vilka fina bilder, och du passar i alla dem hårfärgerna, håller med om att det är svårt att veta vilken hårfärg man ska ha, jag är inte nöjd med den jag har nu, så ska nog färga imorgon tror jag, <3
nouw.com/ssandraaf
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Åh tack så jättemycket! Spännande, det får du göra ett inlägg om isåfall 😉
nouw.com/josefinnorberg
Carolina ,
Vilket härligt inlägg! Hände mig med. Är naturligt blond och då jag i sjunde klass fick nog så färgade jag men eftersom att jag är så ljus blev det svart på mig med xD
knaset.blogg.se