Pepp inför det nya året

Efter att ha kollat igenom min årsresumé för 2016 så känner jag mig väldigt tillfreds med året som varit. Samtidigt sätter det även det en hel del förväntningar inför det nya året. Jag vill ha minst lika kul och jag vill även fortsätta jobba på mig själv och mina framtidsplaner.

Något jag kan tycka att man alltid behöver påminnas om inför ett nytt år är att våga säga upp relationer som får dig att må dåligt och att heller inte ta åt sig så mycket av allt som sägs. Jag vet att det är lättare sagt än gjort men det behövs verkligen. Lika enkelt som det är att säga att man saknar någon ska man våga ta mod till sig att avsluta kontakten om du mår dåligt av den.

Till den som inte har haft ett så lyckat år av olika anledningar vill jag säga såhär: gör det som du behöver! Bry dig inte om andras viljor. Om det viktiga för dig är att träna, vara med familjen och prestera bra i skolan, planera då in lagom tid till varje sak. Se det som en tårta! Varje kategori representerar en tårtbit och bitarna behöver olika mycket tid dvs de är olika stora. Planera bitarna nogrannt, det finns bara begränsat med plats på tårtan. Vad vill du få med i din tårta för 2017?

Gillar

Kommentarer