Ramundberget - review

Som ni vet är jag nyligen hemkommen ifrån en vecka på ramundberget. Utifrån några punkter tänkte jag nu skriva en liten review på stället för den som är intresserad av fjällvärlden :)

Boende - Stugan vi bodde i var verkligen stor och fin. Den var modernt inredd vilket är ett plus enligt mig. I början av veckan fick ni se några bilder från köket och sovrummet men jag kan lägga in dom här nedan för den som missat. Dock blev det ganska trist att bo där då det varken fanns täckning eller tv. Det var strul med abonnemanget när vi var där, otur helt enkelt.

Mat - Luncherna åt vi alltid ute på restaurang Rudolfs. Där fanns det hamburgare, gulaschsoppa och fish n chips att välja på. Inte största utbudet men rätterna var goda. Sista dagen provade vi restaurangen bredvid, bränneriet. Jag tog hamburgare där då de var den enda rätten jag typ gillade haha... Den var lite väl mastig för att vara lunch.

Lite skillnad på hamburgarna. Man får vad man betalar för ;)

Nedfarter - Det fanns gott om pistar på berget. Kanske inte ett ställe för nybörjare då backarna var ganska branta oavsett vilken svårighetsgrad de var på dom. Nackdelen enligt mig var liftarna. De fanns inte så jättemånga och jag är mer van vid en lift per nedfart ungefär.

Övrigt - Själva skidorten är det inget fel på. Jag är nog mer van vid annat. Det här stället var nog lite för lugnt för mig och min familj. De fanns knappt någon afterski och väldigt folktomt. Men skidåkningen var nog den bästa på länge!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Vilken härlig vecka 😊
nouw.com/carroat
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Ja de har de varit! 😊
nouw.com/josefinnorberg
ssandraaf
ssandraaf,
Kul att veta lite mer, dock så hatar jag allt som har med fjällen och skidor att göra haha, är inget för mig :/ <3
nouw.com/ssandraaf
Josefinnorberg
Josefinnorberg,