Rätt färg på ögonbrynen

Innehåller affiliate-länkar

När jag började färga mitt hår för ungefär 2 år sedan så märkte jag fort att färgen på ögonbrynen inte alls kändes naturliga till, vilket jag ville att de skulle vara. Jag letade då efter en ögonbrynsfärg och hittade en som jag nu tänkte tipsa er om ifall ni, som jag, inte har matchande färg på håret och ögonbrynen :)

Den här färgen är effektiv och jag tycker verkligen om resultatet. Det ser naturligt ut och det är lätt att få till rätt nyans på brynen. En förpackning räcker relativt länge och tar själva crémen slut är det lätt att köpa till en refill. Det medföljer instruktioner och det är inte svårt att färga själv.

Jag köpte min färg på H&M men hittar tyvärr ingen länk dit, ni kan dock köpa den här och här tex. Det finns även en snabbfärgning men den har jag inte provat. Jag brukar ha i min färg i 15 min, vilket jag tycker är ganska lite tid, och då får jag väldigt mörka bryn så en snabbfärgning är för mig inte nödvändigt.

Tips till första gången: Börja med ungefär 5-7 min beroende på hur mörkt hår du har. Ögonbrynen ska vara ungefär två nyanser ljusare än ditt egna hår och anledningen till att jag har i färgen i 15 min är för att jag vet att det blir rätt nyans för mig, men det behöver inte betyda att det blir rätt för dig! Samma sak med färgval, jag har brunsvart. Utgå från din egna färg!

Gillar

Kommentarer