Sommartrippen so far

Nu har vi klarat av 5 av 11 resor på sommartrippen, så hur har det gått hittills?

Resa 1: Katrineholm

Första resan vi gjorde bar av till Katrineholm där vi firade in vårt sommarlov. Planen var att äta något efter skolavslutningen och den följde vi. På asiatiska köket beställde vi in en kycklingwok vilket var jättegott. Efter en promenad runt stan i alldeles för höga klackar var det så skönt att sätta sig på bussen. Vi åkte vidare till Flen och köpte godis för att fira att Felicias godisförbud över!

Resa 2: Flen

Ja, i Flen har man ju säkert varit mer än 100 gånger men här har vi iallafall mellanlandat och det var precis så vi tänkt oss. Vi var här både på skolavslutningen och innan Hälleforsnäs och Sparreholm :)

Resa 3: Hälleforsnäs

I Hällefornsnäs var planerna att vi skulle leta oss vidare till Lager 157 vilket vi gjorde easy (med hjälp av Google maps :P) Blev jättenöjd med shoppingen i Hälleforsnäs där jag köpte mina älskade rib tops ❤️ Vi passade även på att ta en fika där.

Resa 4: Sparreholm

Planerna i Sparreholm var att kolla på fabriken och äta thaimat där Felicia jobbar men då mamma fick för sig att åka hit dagen vi skulle till Hälleforsnäs blev det av att åka dit direkt efter och därför hann vi inte med någon thaimat. Vem vet, kanske blir av senare i sommar?

Resa 5: Trosa

Planerna här gick helt enligt förväntan och själva Trosa överträffade alla mina förväntningar. Så himla fint och hit lär jag återkomma! ❤️

Som ni ser har vi hunnit med en hel del bara två veckor in på sommarlovet men det beror på att snart åker vi iväg åt olika håll och många av mina kompisar börjar jobba, vad jag hittar på då får vi se :) Hoppas ni tycker det är kul att följa våra resor och jag lovar att jag ska bli bättre på att dokumentera dom! Glöm inte att följa mig på instagram @norbergjosefin och spana in hashtaggen #sommartrippen2k16
Kram!

Gillar

Kommentarer