Söndagspepp i sköna kostymbyxor

Är nyss hemkommen från lite födelsedagsfirande för min älskade farmor som fyller år idag. Jag hoppas att hon får en jättebra dag!

Till kalaset bärde jag mina slacks/kostymbyxor. Dom finns på H&M för dig som är ute efter ett par riktigt sköna kostymbyxor som funkar för alla tillfällen! Du hittar dom här.

Hej mina fina läsare! Ingen av er lär väl ha missat att det är söndag idag? En dag som ofta förknippas med ångest. Idag känner jag mest att kommande vecka känns seg. Det är mycket nya kurser som ska startas upp, långa dagar och mycket nytt helt enkelt. De första kanske tycker första veckan är lugnast och visst, jag kan hålla med men struktur känns bäst.

Jag har haft en så himla bra helg med peppande samtal så det ska nog gå bra ändå. Det gäller att hålla fast vid positiva tankar varje dag. Hur lyckas man med det då? Jo. för min del kommer det nog att bli träningen. Imorgon dyker det upp ett inlägg om min nya träningsrutin så kika in här då och låt er inspireras lite :-)

Jag vill önska er alla en skön och peppande söndagseftermiddag, har ni möjlighet så gör något kul som ger er en extra släng av positiv energi inför kommande vecka!

Gillar

Kommentarer