Tips för en bekvämare fjällresa

Som ni säkert vet så har jag nyligen varit på en skidresa till Ramundberget. Vi har som tradition att varje år hyra en stuga i fjällen, men något jag faktiskt aldrig har provat är att bo på ett fjällhotell. Jag tycker personligen att det är lite mysigare med en egen stuga men det är säkert mer bekvämt på ett hotell vilket kan vara skönt efter en dag full av rörelse.

Det här inlägget är skrivet tillsammans med http://www.storsatra.se/ som är ett fjällhotell beläget mitt i Grövelsjöfjället. Det ligger bara 30 minuter i från Idre som är ett annat fjäll jag har varit på så jag är bekant med trakterna.

Ni som följt mig under min semestervecka vet säkert vad det är med fjällen som lockar mig, nämligen utförsåkningen, men jag fick en del kommentarer på inläggen därifrån om att de var många som inte var lika förtjusta i utförsåkning eller aldrig hade provat. På Storsätra fjällhotell finns det massor att göra för den som inte är intresserad av utförsåkningen. På http://www.storsatra.se/pa-fjallet/ kan du läsa mer om det. Om du är ny i fjälltrakterna kan jag rekommendera ett fjällhotell för dig då de blir bekvämare och oftast ligger centralt samt att de finns kunnig personal på plats som kan hjälpa dig om det skulle behövas :)

Gillar

Kommentarer

miirandaa
miirandaa,
Har nu avslutat min veckans blogg tävling, in och kika om just du vann! 😊
nouw.com/miirandaa
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Håller tummarna! 😊
nouw.com/josefinnorberg