Topp 5 att göra på jullovet

Snart nalkas jullov och det ska bli jätteskönt med avkoppling men ibland kan man behöva lite tips på hur man fyller de vintriga dagarna med glädje, läs och låt dig inspireras <3

1. Mysfika

Att träffa en vän över en fika är så mysigt just vintertid. Gäller vilken fika som helst ;) När vi är i fjällen och åker skidor är det standard att svänga in på en snabb fika i backen, finns inget mysigare enligt mig.

2. Träna

Standard för mig är ju iallafall att åka skidor men något annat avslappnande är ju även att ta tag i träningen på jullovet. Trots kyla är det riktigt fint att både springa och ta promenader utomhus såhär års! Dessutom behövs D-vitaminen, win win.

3. Städa

Trots att detta kanske låter jättetråkigt så är det väldigt skönt att starta det nya året med tex ett nystädat rum eller en nyrensad garderob. Nu har du ju även tid att fixa lite i mellandagarna så varför inte passa på?

4. Glöggfest

Förra vintern när vi var lite trötta på allt mörker anordnade vi en glöggfest. Alla tog med sig lite plockmat och glögg och sen åt, drack och julmyste vi hela kvällen. Supermysigt!

5. Promenader i naturen

Om du inte har lust med något av de ovanstående eller är trött på alla måsten och krav... varför inte bara gå ut och ta en promenad? Den finaste årstiden är ju faktiskt nu <3

Gillar

Kommentarer