Värsta dagen i mitt liv

Jag tänkte börja det här inlägget som mina andra med "Hej fina ni". Jag tänkte berätta om min lediga dag när jag solade och åkte på en skön roadtrip men istället berättar jag ingenting. Jag tänkte berätta om varför jag inte bloggat och hur fullt upp jag har just nu med körlektioner, jobb och att hinna med att ha ett socialt liv däremellan men det går inte.

Idag var en av mitt livs värsta dagar. När jag kom hem från jobbet låg det ett brev och väntade på mig från vårdcentralen. Ett brev där det stod att mina blodvärden var normala men att jag testat positivt på både hundar och katter på allergitestet. Brevet avslutades med en rekommendation om att jag inte bör ha någon kontakt med pälsdjur.

Det är inte någon lätt allergi jag har. Det svåraste är andningen. Det känns som att de var flera månader sen jag kunde andas problemfritt. Förstår ni hur jag menar? Jag får aldrig tillräckligt med luft.

Fiffi är mitt allt. Jag kan inte ens tänka tanken på att vi kanske behöver sälja henne. Att behöva välja mellan sin älskade, älskade hund eller att kunna andas ordentligt, vafan är det för jävla beslut att behöva ta?

Framtiden får bli oklar. Jag kör på med inhalator och allt möjligt ni kan tänka er men har jag otur har jag redan utvecklat astma och då är risken stor att det bara blir värre. Återstår att se i utredningen, just nu vill jag bara kramas med min hund även om det är hon som orsakar det här. Mitt hjärta går itu.

  • Nära Stigtomta

Gillar

Kommentarer

Lii76
Lii76,
Men vad tråkigt med pälsallergi.😔
nouw.com/lii76
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
ssandraaf
ssandraaf,
men gud så hemskt 😟 blir så ledsen av att läsa!!!! <3 😟 jag skulle aldrig vilja få reda på en sådan sak. Skickar styrkekramar gumman
nouw.com/ssandraaf
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Tack fina ❤️
nouw.com/josefinnorberg
ebbabrage
ebbabrage,
Vilken fin blogg du har! Har en veckans blogg tävling som du gärna får kika in 💓
nouw.com/ebbabrage
tessbjork
tessbjork,
Men gud va jobbigt ❤️ Vilket hemskt beslut att behöva ta 😢
nouw.com/tessbjork
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
bolmgren
bolmgren,
Men fy vilket tråkigt besked! Jag vet unte ens själv vad jag hade gjort i den sitsen. Du kan inte sälja henne till någon i din närhet? Så du får se henne 😊
nouw.com/bolmgren
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Just nu försöker jag bara tänka att jag kan flytta hemifrån om ett år ❤️
nouw.com/josefinnorberg
hannalundqviist
hannalundqviist,
Men nej vad tråkigt.. 😩❤️
nouw.com/hannalundqviist
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
carolineelfstrom
carolineelfstrom,
Fyfan va tråkigt.. lider med dig ❤️
nouw.com/carolineelfstrom
Josefinnorberg
Josefinnorberg,