Vart tog respekten för andra vägen?

Gårdagen var jättebra. Den började med att jag och min lillasyster åt frukost tillsammans på Espresso house medan mamma utförde ett ärende. Efter det möttes vi upp och shoppade lite tillsammans innan vi åkte hem och hjälptes åt med att städa huset innan firandet började. Jag tror och hoppas att min syster blev nöjd med sin födelsedag. Jag beundrar henne så mycket och vill alltid vara hennes support när hon behöver mig. Till höst byter hon skola och jag är så stolt över att hon vågade ta steget, trots att det är superläskigt. Grym är du

Hej mina fina! Idag blev jag ledig vilket inte gjorde mig någonting. Dagen började med en lång sovmorgon innan jag duschade och gjorde en smoothie till frukost. På eftermiddagen åkte jag till stan för att ta ännu ett hål i öronen. Är så nöjd och har nu tre i varje! Supersnyggt om du frågar mig.

Påväg till håltagningen hände en obehaglig sak som inte får hända. En man kom fram till mig och började prata om att han brukar se mig och att han kände igen mig från mitt jobb. Det hela blev obehagligt (går inte in på detaljer) och jag sa att jag behövde gå men då tog han tag i min hand. Jag ryckte ifrån mig handen och sprang därifrån. Jag mår illa av tanken att respekten för andra människor inte finns kvar som förr och att någon kan göra något mot min vilja. Att prata med någon får man självklart göra men vill inte personen att du rör vid en är det inte okej. Kom ihåg det.

  • Nära Stigtomta

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Så obehagligt❤️
nouw.com/johnssons
aqvistemilia
aqvistemilia,
Usch vad respektlöst ❤️
nouw.com/aqvistemilia
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
emeliekumlin
emeliekumlin,
Mysigt med frukost tillsammans! Kram.
nouw.com/emeliekumlin